La petició de suspensió inhabilita el teu idCAT Mòbil. És un procediment molt excepcional que només s’ha demanar en cas que sospitis que algú t’està suplantant i pot fer actuacions davant de l’Administració sense el teu consentiment.

En el cas que t’hagin robat o hagis perdut el telèfon mòbil, és més recomanable optar per donar de baixa la targeta SIM, enlloc de sol·licitar la suspensió. Posteriorment sempre recuperaràs el mateix número de telèfon i podràs seguir utilitzant l’idCAT Mòbil.

Si vols seguir amb la petició de suspensió pots sol·licitar-ho emplenant el formulari de suspensió indicant les següents dades:

• Número document identificatiu
  • Data naixement
  • Document identificatiu vàlid fins...
Fes la sol·licitud a través del següent formulari amb les dades indicades: Feu clic per accedir al formulari