A través del procés de renovació no podràs modificar les dades de l'idCAT Mòbil, només verificar les dades existents. Si ha variat alguna dada, segueix els passos per modificar les dades de l'idCAT Mòbil prèviament a la renovació.

Si has rebut un correu electrònic sobre la renovació de l'idCAT Mòbil amb assumpte Renova el teu idCAT Mòbil pots fer clic tant a "Verificar la meva identitat" com "Renovar el meu idCAT Mòbil" i seguir els passos de l'assistent mitjançant el procés de vídeo-identificació.

Nota important sobre compatibilitat: Els navegadors compatibles pel procés de video-identificació són Google Chrome i Edge. Les darreres versions de Firefox bloquegen els permisos de la càmera i no permeten finalitzar-lo.

Un cop finalitzat el procés, el teu idCAT Mòbil passarà a tenir un nivell de seguretat més alt que et permetrà realitzar qualsevol tràmit amb les administracions catalanes.

Alternativament, pots fer el procés de renovació presencialment a una Entitat de Registre idCAT Mòbil.