A través del procés de renovació també podràs modificar el telèfon que consta a l'idCAT Mòbil. Si el que ha variat és el document d'identitat, hauràs d'anar a una Entitat de Registre idCAT Mòbil.

Si has rebut un correu electrònic sobre la renovació de l'idCAT Mòbil amb assumpte Renova el teu idCAT Mòbil pots fer clic tant a "Verificar la meva identitat" com "Renovar el meu idCAT Mòbil" i seguir els passos de l'assistent mitjançant el procés de vídeo-identificació.

email d'avís per renovar l'idCat Mòbil

Nota important sobre compatibilitat:

Els navegadors compatibles pel procés de video-identificació són Google Chrome i Edge. Les darreres versions de Firefox bloquegen els permisos de la càmera i no permeten finalitzar-lo.

Un cop finalitzat el procés, el teu idCAT Mòbil passarà a tenir un nivell de seguretat més alt que et permetrà realitzar qualsevol tràmit amb les administracions catalanes.

Alternativament, pots fer el procés de renovació presencialment a una Entitat de Registre idCAT Mòbil.