Possibles errors i com resoldre’ls:

No he rebut l’SMS

Quan t'apareix la següent imatge, el sistema t'envia l'SMS per verificar

En cas que no rebis l'SMS passats uns minuts:

  1. Consulta l'Estat de Serveis per comprovar si hi ha una incidència general que afecta la recepció dels SMS.
  2. Afegeix el mòbil 600 12 47 12 a la teva llista de contactes i torna-ho a provar.
  3. Revisa que no tinguis bloquejats els SMS de l'emissor 600 12 47 12 o que el teu mòbil no disposi d’algun programari de bloqueig de SPAM telefònic. Revisa també la carpeta d'SMS "Brossa i bloquejats".
  4. Contacta amb la teva operadora de telefonia per verificar que no s’estigui blocant l’entrada d’SMS del telèfon mòbil 600 12 47 12.
  5. Per norma general l'SMS sempre s'envia i la no recepció acostuma a ser el problema de l'operadora de telefonia. Si vols verificar que l'SMS s'ha enviat correctament per part nostra, contacta amb nosaltres. Recorda que tens a la teva disposició altres mitjans per identificar-te davant les administracions públiques, com ara certificat digital (per exemple l'idCAT Certificat o DNI electrònic) o cl@ve.

 

"Sembla que hi ha un problema amb el document identificatiu i/o el número de telèfon que has indicat"

Aquest error apareix quan el document i el mòbil introduïts no estan vinculats a la base de dades de l'idCAT Mòbil. Revisa que les dades introduïdes siguin les que vas indicar en donar-te d'alta. Si per exemple, has canviat de número de telèfon, o el té associat a idCAT Mòbil un familiar hauràs de modificar les dades de l’idCAT Mòbil.

"El número de mòbil ha de ser un valor numèric"

Revisa que no hi hagi espais en blanc davant o darrera del teu número de mòbil.