L'idCAT Mòbil vincula un document d'identitat amb un número de telèfon. L'acció de desvincular modifica o allibera el telèfon mòbil que consta associat a un idCAT Mòbil.

Consulta les opcions següents i segons la teva situació, escull la que correspongui:

Una persona que conec té associat a l'idCAT Mòbil el meu telèfon mòbil i no em puc donar d'alta

Demana-li a aquesta persona que s'adreci a Com puc modificar les meves dades de l’idCAT Mòbil? i segueixi els passos per modificar les dades.  

Una persona que no conec té associat a l'idCAT Mòbil el meu telèfon mòbil i no em puc donar d'alta

En aquest cas, ens hauràs de fer una sol·licitud per tal d'alliberar el teu número a idCAT Mòbil. 

  1. Tingues a mà la Factura o Contracte del número de telèfon donat d'alta on consti el teu nom i el número de telèfon de l'idCAT Mòbil. Aquests documents seran necessaris per a verificar-ne la titularitat. 
  2. Emplena el Formulari per desvincular un número de telèfon de l'idCAT Mòbil tot adjuntant-hi la factura o contracte esmentats anteriorment.
  3. Fes clic a "Envia" i alliberarem el telèfon per tal que puguis realitzar l'alta del teu idCAT Mòbil (Aquesta gestió es realitza de dilluns a divendres de 8 a 19h, excepte festius)
Estic donat d'alta amb un telèfon mòbil antic del qual ja no en faig ús i necessito modificar-lo del meu idCAT Mòbil

En aquest cas, ens hauràs de fer una sol·licitud per tal que modifiquem el número associat al teu document d'identitat: 

  1. Tingues a mà la Factura o Contracte del número de telèfon actual on consti el teu nom i el número de telèfon. Aquests documents seran necessaris per a verificar-ne la titularitat. 
  2. Emplena el Formulari per desvincular un número de telèfon de l'idCAT Mòbil tot adjuntant-hi la factura o contracte esmentats anteriorment.
  3. Envia i realitzarem la modificació del número associat (Aquesta gestió es realitza de dilluns a divendres de 8 a 19h, excepte festius)

No has trobat el que necessites? Consulta el Portal de Suport de l'idCAT Mòbil.